Ny bok om Pelle Molins brev

Som tidigare nämnts så har Pelle Molinsällskapets ledamot Isabella Josefsson i dagarna utkommit med en bok om Pelle Molins brev. Boken om målaren, författaren och journalisten Pelle Molin innehåller alla tidigare kända men även ett stort antal okända brev som Isabella lyckats hitta. Breven är tecknade i kronologisk ordning; från det första skolpojksbrevet på rim 1878, till det sista brevet, som Pelle skrev några veckor före sin död i april 1896 i Bodö, Norge.

Pelle Molinsällskapet är glada över att Isabella har kommit ut med en den här boken som ytterligare belyser Pelle Molins drivna skrivkonst. Hon har gjort ett fantastiskt gediget arbete och det är ett sant nöje att få rekommendera boken!

Ett stort och varmt tack Isabella!

Boken kan köpas direkt av Isabella:

346 s. + bildbilaga
Pris: 210 kr (inkl. moms) + frakt
Beställes från:
Isabella Josefsson
isajos@spray.se
tel 070-213 33 17

Recension i SvD av Docent Tom Hedlund

”En färgstark brevskrivare” av kulturredaktör Lars Landström TÅ.

Recension i VK av Anna Brugge