Pelle Molinselskapet i Bodö f.d. ordförande Knut Hoff har avlidit

Det är med stor sorg vi i Pelle Molinsällskapet har fått meddelande om att den förre ordförande i Pelle Molinselskapet i Bodö, Knut R. Hoff, har avlidit. Flera av oss i det svenska Pelle Molinsällskapet har träffat Knut Hoff – möten som utvecklades till en lång, god och trofast vänskap. Vi i Pelle Molinsällskapet minns våra kontakter med Knut Hoff med stor glädje och tacksamhet.

Pelle Molinselskapets nye ordförande, John Steen Holm, skriver så här: ”Det er med sorg og vemod jeg må overbringe nyheten om at Knut Hoff døde fredag 26. august. For Pelle Molin-selskapet i Bodø er dette et betydelig tap, og jeg vil tro at han vil bli savnet også blant våre svenske venner. Jeg vedlegger dødsannonse med opplysninger om begravelsen og to nekrologer fra dagens avis”.

Här ett ett faximil och dödsannons ur ”Avisa Nordland” den 31/8 2011: Knut Hoff